غلامرضا منتظری، نماینده مجلس یازدهم و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: «در موضوع حجاب آمار دقیق پیش‌روی‌مان نیست اما در سال گذشته برای نخستین‌بار، ارزیابی مشخصی در کمیسیون فرهنگی انجام گرفت که ۲۷ دستگاه فرهنگی مرتبط با کمیسیون فرهنگی در ارتباط با حجاب شناخته شده اند.»

غلامرضا منتظری

همشهری آنلاین- فرشاد شیرزادی: غلامرضا منتظری، نماینده مجلس یازدهم و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: «در موضوع حجاب آمار دقیق پیش‌روی‌مان نیست اما در سال گذشته برای نخستین‌بار، ارزیابی مشخصی در کمیسیون فرهنگی انجام گرفت که ۲۷ دستگاه فرهنگی مرتبط با کمیسیون فرهنگی در ارتباط با حجاب شناخته شدند. گزارش‌های متعددی نیز از این ۲۷ دستگاه قرائت و ارائه شده است. تا جایی که به‌خاطر دارم، یکی، ۲ دستگاه به مأموریت‌ها و وظایف خودشان به‌خوبی عمل کرده‌اند اما مابقی عملکرد مقبولی نداشته‌اند. این موضوع در بدو امر و به‌خودی خود، سبب می‌شود، برخورد نظامی‌ای که قرار است در ایستگاه آخر انجام شود به ایستگاه نخست بیاید. مشکلات فرهنگی از این دست سبب چنین مشکلاتی خواهد شد.»

منتظری توضیح داد: «امسال با توجه به تجربه سال گذشته، مجددا این موضوع را در کمیسیون فرهنگی مورد ارزیابی قرار دادیم. ما موضوعات جدیدی را آغاز کرده‌ایم و از هفته گذشته نشست چهره به چهره دستگاه‌های فرهنگی را با اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تدارک دیده‌ایم تا دریابیم که برنامه‌های فرهنگی‌ در حوزه فرهنگ و عفاف چیست و چگونه است. در ادامه هم گفت‌وگوهای قابل‌قبولی شکل خواهد گرفت.»

وی ادامه داد: «مصوب شده است که حاصل و شیوه ترویجی آن را هم برایمان ارسال کنند تا مبنای ارزیابی قرار بگیرد. به‌عبارت رساتر کار در نهادهایی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت میراث فرهنگی و گردشگری شروع شده است. در هفته پیش‌رو هم نشست مجددی با سازمان تبلیغات اسلامی و همچنین فرماندهی محترم نیروی انتظامی، سردار رادان خواهیم داشت تا همه جوانب موضوع را بررسی کنیم و زمینه تقویت بعد فرهنگی کار بیش از پیش فراهم شود. ضمن اینکه با درنظر گرفتن چالش‌ها و مشکلاتی که این دستگاه‌ها عملا با آن روبه‌رو هستند، اگر خلأهای قانونی‌ای به چشم می‌خورد، باید جملگی مرتفع شوند؛ به‌عبارتی در جاهایی که مشکل فقدان قانون وجود دارد باید این کار انجام گیرد. در جای دیگر که خلأ تبلیغ فرهنگی دیده می‌شود، باید به تقویت آن همت گماشت. در این نشست‌ها و ارزیابی‌ها ان‌شاءالله جملگی مشکلات حجاب رفع خواهند شد.»

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم تأکید کرد: «همچنین باید درنظر داشت که اصل لایحه حجاب از مسیر قوه قضاییه وارد شده است. آن بحث قانونی و یا خلأ قانونی اگر وجود داشته باشد، مجلس بی‌تردید دست روی دست نخواهد گذاشت اما به‌طور طبیعی محور اصلی این موضوع قوه‌قضاییه است.»

این نماینده مجلس در پایان یادآور شد: «به‌گمانم هر ۳ قوه، یعنی مجریه، قضاییه و مقننه هر یک سهم خودشان را به تناسب مأموریت‌شان در این بین ایفا می‌کنند. انگشت اتهام و اشاره را نباید به طرف دیگری دراز کرد. بهتر است در موضوع حجاب دستگاه‌های مختلف خودشان را مسئول واقعی بدانند و دست به اقدام بزنند. در گام بعد باید دید که آنچه در قالب قانون وضع شده چقدر عملیاتی شده است و مردم چقدر به قانون عمل کرده‌اند. در عین حال جایی که نیاز به‌کار مشترک بین ۳قوه است، باید با هم تعامل راهگشا داشته باشیم.»

کد خبر 846070

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha